Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

Προς όλους τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους Ταξιτζήδες: 

....να βγάλουν φωτοτυπία το χαράτσι της Εφορίας, το καινούργιο εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος ν.3986/2011 που μας έστειλαν πρόσφατα, έτσι ώστε να τα συλλέξουμε όλα μαζί ώστε να τα καταθέσουμε μαζικά στην εφορία, αφού θα τα έχουμε καταθέσει στο ΕΚΗ. Να τους τα γυρίσουμε πίσω.

 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

.... κανένα ΧΑΡΑΤΣΙ, κανένα ΈΚΤΑΚΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, καμία ΕΙΣΦΟΡΑ

Παρακαλούμε οσοι θέλουν να συμμετέχουν στην κίνηση αυτή, να δώσουν τις φωτοτυπίες απο τα χαράτσια, στους συναδέλφους - μέλη της κίνησης αυτής ή θα μπορούν να τα καταθέτουν και άμεσα στα γραφεία του συλλόγου των ιδιωτικών υπαλλήλων που βρίσκεται στο 2ο όροφο στο ΕΚΗ που συντονίζει την όλη κίνηση και συλλέγει χαράτσια και απο άλλα σωματεία και απλούς πολίτες, ώστε την Τεταρτη στις 11:00 με μια κινητοποίηση που θα γίνει, να τα επιστρέψουμε πίσω στην εφορία.

Επίσης πρέπει να πιέσουμε το ΣΩΜΑΤΕΙΟ και το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ώστε να πάρουμε και εμείς μια κοινή απόφαση προκειμένου όλοι μαζί να φωνάξουμε προς τη κυβέρνηση ότι: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.....

Την κρίση και το χρέος να τα πληρώσουν αυτοί που ευνοούντε απο τους αντιλαϊκούς νόμους, απο τις μειώσεις των μισθών, απο τις μειώσεις των συντάξεων, απο όλα τα αντιλαϊκά μέτρα εις βάρος του απλού λαού , και αυτοι που ευνοούντε απο το λεγόμενο "νόμο της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ των επαγγελμάτων."

Δηλαδή ....

Την κρίση και το χρέος να τα πληρωσουν τα ΚΑΡΤΕΛ, ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ και οι ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.