Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ






H Επιτροπή Αγώνα ΤΑΞΙ Ηρακλείου της Π.Α.Σ.ΕΒΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της συνδικαλιστικής ηγεσίας - πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Ε.Ι.Α.ΤΑ.) που για μια ακόμη φορά, κρατάει το κλάδο μακριά από το δρόμο του αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που εξαθλιώνουν την πλειοψηφία των συναδέλφων μας και το σύνολο της κοινωνίας, μάλιστα με διάφορες απαράδεκτες δικαιολογίες.

          Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ηρακλείου πρέπει να έρθει σε αντίθεση με την απόφαση του προεδρείου της ΠΟΕΙΑΤΑ για μη συμμετοχή των ΤΑΞΙ στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 12 Νοεμβρίου, και να πάρει άμεσα απόφαση για ΑΠΕΡΓΙΑ με οργάνωση της απεργίας για τις 12 Νοεμβρίου.

Γι’ αυτό το λόγο καταθέσαμε πρόταση στο ΔΣ για συμμετοχή του συλλόγου μας στην απεργία στις 12 Νοεμβρίου 2015 και συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις στη πλατεία Ελευθερίας στις 10:00 που διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ και άλλες σύμμαχες δυνάμεις.

Ο κάθε συνάδελφος θα πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ο δρόμος του αγώνα είναι η μοναδική λύση για να αντισταθούμε στα δυσβάσταχτα μέτρα των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων, των νόμων της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων που κυβέρνηση και Ευρωπαική Ένωση, δεν σταματούν να επιβάλουν….. 

Η ευθύνη είναι και στο καθένα μας ξεχωριστά….

Με τη μαζική συμμετοχή μας στην απεργία να επιβάλλουμε στις συνδικαλιστικές ηγεσίες την αγωνιστική κατεύθυνση, άμεσα, χωρίς άλλες αυταπάτες και καθυστερήσεις.

ΟΧΙ άλλες δικαιολογίες

Τα μέτρα συνάδελφοι δεν έχουν τελειωμό……

Τώρα είναι η ώρα της αντίστασης, δεν πρέπει να υποχωρούμε άλλο……

ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 
ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΣΕΒΕ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στις 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ