Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η Επιτροπή Αγώνα ΤΑΞΙ Ηρακλείου συμμετέχει στο δίμηνο των κινητοποιήσεων






Συνάδελφε

Η Επιτροπή Αγώνα ΤΑΞΙ Ηρακλείου της ΠΑΣΕΒΕ καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν το επόμενο διάστημα στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που μας καταστρέφουν, ενάντια στη ισοπέδωση της ζωής μας που αποφασίζει καθημερινά η συγκυβέρνηση με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΤΡΟΪΚΑ), ενάντια στο καθησυχασμό που μας επιβάλουν συνεχώς οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των επαγγελματιών, βιοτεχνών και των εμπόρων (ΠΟΕΙΑΤΑ, ΟΕΒΕΝΗ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ).

Να είμαστε όλοι εκεί:

Τη Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014, και ώρα 8:30 το πρωί στο ΚΕΑΟ (στις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ Εσταυρωμένου) και να απαιτήσουμε την κατάργηση του νόμου για την αναγκαστική είσπραξη οφειλών και την κατάργηση του τρομοκρατικού μηχανισμού που λέγεται ΚΕΑΟ


Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00 το πρωί στη πλ. Ελευθερίας, στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται από το ΠΑΜΕ, να δώσουμε βροντερό παρόν, μαζί με τους εργαζόμενους, τους εμπόρους, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους φτωχούς αγρότες, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της συγκυβέρνησης και της ΕΕ.


Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10:00 το πρωί στη πλ. Ομονοίας στην Αθήνα, να συμμετέχουμε στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ταξικές σύμμαχες δυνάμεις.


Είναι καθήκον μας να πίεσουμε τη διοίκηση του σωματείου μας να πάρει απόφαση για συμμετοχή στις απεργίες και τις κινητοποιήσεις που θα λάβουν μέρος το επόμενο διάστημα.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ