Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συνεργασίας ΤΑΞΙ Ηρακλείου



Η Αγωνιστική Συνεργασία ΤΑΞΙ Ηρακλείου που συσπειρώνεται στις Επιτροπές Αγώνα ΤΑΞΙ της ΠΑΣΕΒΕ ευχαριστεί τους συναδέλφους που στήριξαν με τη ψήφο τους το συνδυασμό μας στις εκλογές του σωματείου στις 10/11/2013 δίνοντας μας το 22% των συνολικών έγκυρων ψήφων.



Οι θέσεις μας, η διακύρηξη μας, η δική σας φωνή θα εκφράζεται από εδώ και στο εξής με τη δράση και την αγωνιστικότητα μας, στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου, στις γενικές συνελεύσεις, στην ομοσπονδία και στους χώρους δουλειάς μας και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί.



Ο αγώνας για να συγκροτήσουμε ένα σωματείο, σε αγωνιστική, αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση θα είναι συνεχής και επίμονος, ενάντια στους νόμους και τις τροπολογιές που απελευθερώνουν το επάγγελμα μας, ενάντια στους αντιλαϊκούς νόμους που καταστρέφουν την κοινωνία μας, ενάντια στις αποφάσεις των τοπικών αρχόντων που έρχονται σε αντίθεση με τα κλαδικά μας συμφέροντα. Στόχος μας είναι να φέρουμε ξανά κοντά στο σωματείο, όλους εκείνους τους συναδέλφους που για διάφορους λόγους απομακρύνθηκαν από το σωματείο, δίνοντας ξανά στο σωματείο το αυξημένο κύρος για μεγαλύτερες διεκδικήσεις.


Εκ μέρους της Αγωνιστικής Συνεργασίας ΤΑΞΙ Ηρακλείου