Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ




Ηράκλειο 5 Φεβρουαρίου 2012
           
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ καταγγέλλει με κάθε τρόπο την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επιστράτευση και των ναυτεργατών, μετά τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ, όπως και την επίθεση σήμερα 5/2/2012 στους αγωνιζόμενους αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας,  κάνοντας ξεκάθαρο μια ακόμη φορά τον αχαλίνωτο αυταρχισμό της και την αποφασιστικότητα της να επιβάλλει το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

Ο αυταρχισμός και η κρατική καταστολή δεν πρόκειται να φοβίσει το εργατικό – λαϊκό κίνημα, απεναντίας θα το πεισμώνει ακόμη περισσότερο. 

Καλούμε τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους οδηγούς ΤΑΞΙ να καταδικάσουν την επιστράτευση που κήρυξε η κυβέρνηση προς τους ναυτεργάτες

Να καταδικάσουν τη συνεχιζόμενη και εντεινόμενη καταστολή εναντίον όποιου αγωνίζεται, εναντίον όποιου αποκαλύπτει τους υπαίτιους της σημερινής άθλιας κατάστασης των λαϊκών οικογενειών, τις αιτίες της κρίσης αλλά και εναντίον όποιου δείχνει τον περήφανο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η εργατική τάξη, οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, το δρόμο του αγώνα .

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ και της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ο αγώνας των ναυτεργατών είναι  και δικός μας αγώνας. Απαιτούμε να σταματήσει τώρα κάθε διαδικασία επιστράτευσης. Με τον οργανωμένο αποφασιστικό μας αγώνα μπορούμε να φρενάρουμε τα βάρβαρα αντεργατικά - αντιλαϊκά μέτρα και να αποτρέψουμε αυτά που έρχονται.

ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο Αλληλεγγύης
που διοργανωνει η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ
στη  ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
τη Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου
και ώρα 18:00